Tuesday, May 3, 2011

Entry tanpa gambar..

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua

sorry lambat update...ni pon quick update jer..
terima kasih pada yg join small giveaway yg ayeen wat...insyaAllah, pemenang akan diberitahu dlm mas terdekat..
nak wat undian ala2 cabut undi jer pon...ehehehe
pic hadiah tak amek lg, mungkin ada berita baik utk semua yg join...taktau lg, tunggu dan lihat...

ok, pada yg nak beli Grossgrain Ribbon Combo, sila jgn malu2 nak email, sms @ pm kat FB..
oh ada yg tanya, nak wat pa ribbon tu...waahhh, soalan cepu tu...
kalau ayeen, ayeen wat hiasan kat kraf ayeen..kalau ada yg kreatif lg, nak wat ribbon ke, brooch ke, hiasan kat scrapbooking ke, penanda buku ke...smua terpulang pada anda, nak senang sila google...ehehehe

ok, terima kasih sbb jenguk blog ayeen..eh blog ayeen dah nak umo setahun la...nak giveaway lagi tak??
happy crafting semua ;)


* Plain GG Ribbon x 1 pack + Printed GG Ribbon x 1 pack = RM18 ( including postage )      
p/s- eh kate takde gambar?

4 comments:

  1. ala.. bila nk annouce pemenang?? malam ni sy dah naik tren trun SP... hehehhe.. leh jmput x??
    dah balik nt, pyh dah nk online.. huhuhu

    ReplyDelete
  2. i nk set yg dlm gmbr tu..ade lg tak? leh emel i tombraider2901@yahoo.com utk confirmkan? i nk reserve.plz ya

    ReplyDelete
  3. sabrina leh sms ayeen jer...cpt skit

    ReplyDelete
  4. sy nak order yg ni.tp mcm mane ek?

    ReplyDelete