Friday, November 19, 2010

FELT CRAFT PACK

salam semua..happy crafting dan tak lupa jugak..selamat hari raya aidiladha...
utk kekanak skolah, selamat cuti skolah...hureeeyyyyy.

kali ni ayeen nak buat promosi, FELT CRAFT PACK
seswai utk mereka nak mula2 nak blajar atau berjinak2 dlm bidang felt craft ni, utk buat tambah stok barang2 felt ke, nak blajar buat craft2 melalui buku ke mcm buku Felt Craft Tutorial karya SUS (good book , sila pegi beli ) ,internet ke, haaa ni laa masanya ...set ni bleh kata lengkap..semua ada...murah pon murah tau, skali dgn kos penghantaran...rugi sapa tak beli...limited edition ni... =)


FELT CRAFT PACK
Pack ni mengandungi lebih kurang 19 barang
1- Plain felt 10 colors size 19cm x 21cm
2- Printed Felt x 1 size 19cm x 21 cm

3- Printed ribbon 3 meters ( 1 m / each design - 3 design )
4- Plain Grosgrain ribbon 3 meters ( 1 m / each color - 3 color )
5- Mix Round Button size 10mm - 36 pcs ( random colors)
6- M & M Button size 20mm - 6 pcs

7- Keychain Ring 6 pcs
8- Brooch Pin 6 pcs
9- Book Clip 3pcs
10- Wiggle Eye 6 pairs ( random size )
11- Bling Flower Embelishment 9 pcs ( plg bwh dlm pic- warna pink, biru and putih )
12- Design Button 6 pcs(dlm pic ada 3 bentuk Apple, Topi, Ladybird )
13- Zip 2 pcs -size 5 1/2 inci & 6 1/2 inci
14- UHU Glue - small
15- Air Erasable Marker 1 pcs
16- Penyepit x 1 pcs
17 - Benang  x 2 small spool - white and black color
18- Tali kecik utk keychain - 1 meter 
19- Fiber Fill

Harga ? ok.. RM 60. Murah jer..so sesapa yang nak pack ni email atau sms ayeen..limited sgt pack ni..

p/s-
- warna utk plain felt dah fixed ;- merah cili, merah bata, shocking pink, soft pink, hitam, putih, biru, coklat, kuning, hijau
- printed felt ada 5 corak shj..polka dot biru, pink, kuning, cherry pink, flower pink. ( klau nak pilih corak mana, bgtau ayeen..bergantung pada stok )
- ribbon memang random colors..berbeza color dlm setiap pack.
- mix round button dgn M&M button pun sama, random colors.
- zip pon random colors ikut stok.
- no 17,18 dgn 19 tiada dlm pic tau...jgn cari plak.
-konsep nya, bayar dulu..sapa cepat dia dapat...eheheheh..
 Happy Crafting semueee! =)










4 comments:

  1. salam nak tanya ini ada lagik tak?

    ReplyDelete
  2. wslm, ada lg..nak ke? email ayeen ey..tenkiu

    ReplyDelete
  3. salam...nak tanya,yg nie ada lagi tak???

    ReplyDelete
  4. Air erasable marker tue de jual x

    ReplyDelete