Wednesday, January 12, 2011

FELT PACK


FELT PACK 
RM30

Assalamualaikum dan hello semua.

maaf sbb janji nak post pasai felt pack ni smalam, tp gagal upload pic, trus tido..geram.
ehehehe..pagi ni dah leh upload dah..
pic pon senget, tak sempat nak rotate...ekekekek...maaf yer..

semua skali ada 15 keping ( dlm pic ada 14 kan, jgn risau..memang 15 keping ) size A4.
felt jenis polyster. warna2 nya ;- coklat gelap, oren, kuning cair, biru, biru cair, hijau, hitam, kelabu, peach, coklat , pink terang, beige, kuning terang, putih. lg 1 kaler, korang leh pilih antara merah bata, shocking green, pin. kira sapa cepat dia dapat.

 dgn setiap pack, akan dpr free gift jugak..hmmm..rugi sapa tak beli ni..=)

ayeen tak jual sekeping2 yer...secara pack skali dgn kos pos laju...RM30
sapa2 nak, email ayeen atau sms..ok. tenkiu =)

9 comments:

  1. saya nak ...ni fon 0126925325..bg no akaun cimb...nk sms dh pagi..sori...saya aizam(kidzcollection)

    ReplyDelete
  2. sori lg 1 yg sruh pilih nak merah bata k...tq

    ReplyDelete
  3. stok ni sentiasa ade ke? berminat :)

    ReplyDelete
  4. tak sentiasa ada rara..ni pon limited..kena cepat2..tinggal 2 pack jer lg

    ReplyDelete
  5. ade lagi ke? saye berminat...acctualy baru dlm bidang ni...tp sgtt2 berminat...ape lg yg ade ayeen jual ye?

    ReplyDelete
  6. ada lagi tak? saya berminat nak beli? baru jumpa awak nyer blog...n saya sebenarnya baru berjinak2 dalam bidang nie...

    ReplyDelete
  7. yg ni dah abeh...tp http://ayeenscrafting.blogspot.com/2010/11/promosi.html
    yg ni ada lg 2 set, sapa nak kena cepat tau..ayeen suggest hana amek set ni, lengkap smua ada..sesuai utk beginner

    ReplyDelete