Tuesday, February 8, 2011

jual Butang lagi



Assalamualaikum dan hello semua..
sapa nak beli button? murah dan menarik mcm dlm pic..utk set kat atas, ada 24 pcs button ada 4 jenis button yg berbeza, yg 2 row ke bawah, button ni bukan mcm round button biasa tu, ni color nya cantik, frosty color..
harganya, utk satu set ni RM 3.50...kalau beli 5 set total RM 15.00..ada diskaun tau..berminat? email atau sms ayeen k..

Round Button 4 hole 10mm
Random Colors
1 pack = 144 pcs ( 12 dozen )
RM 5

M&M Button
Random colors
1 pack = 10 pcs
RM 4.00

button yg lain pon masih ada lg...sapa nak beli, bleh contact ayeen tru email atau sms.
thank you and happy crafting =)

p/s- hadiah dan siap..tunggu dan sabar yer para pemenang..eheheheh

23 comments:

  1. mcm mne nk contect ayeen melalui phone???

    ReplyDelete
  2. sy nak bli round botton 4 hole la....

    ReplyDelete
  3. email : pinklicious4355@yahoo.com
    hp : 012 4016481

    ReplyDelete
  4. postage ikut kuantiti barang dgn customer nya pilihan gak..kebanyakan customer pilih pos laju

    ReplyDelete
  5. saya nak tanya :

    Round Button 4 hole 10mm
    Random Colors
    1 pack = 144 pcs ( 12 dozen )
    RM 5

    butang nie maksudnya harganya rm5 nie untuk 144 pcs ker? atau 1 pack ada 12 pcs sahaja?

    ReplyDelete
  6. 1 pack ada 144 pcs button = RM5.00

    ReplyDelete
  7. salam ayeen..
    mahu bertanya...di mana dapat supplier buttons nih?

    ReplyDelete
  8. ada lagi tak Round Button 4 hole 10mm tu ayeen? nak nak :)

    ReplyDelete
  9. button ada jual x lagi? berminat untuk membelinya...

    ReplyDelete
  10. kesumaharyani & gadis butterfly : butang tu sentiasa ada...email ayeen eh

    ReplyDelete
  11. ayeen nak tny. butang M&M tu ade lagi tak> size nye berapa?

    ReplyDelete
  12. Button M&M belum ada stok lagi ya? hari tu dapat email SOLD OUT...

    ReplyDelete
  13. ayeen..nk bli butang 4 holes tu.. 144 biji=RM5..sgt truje sbb comel..emel me plz mochaholic87@gmail.com

    ReplyDelete
  14. hai

    ayeen..sy nk bli butang 4 holes tu.. 144 biji=RM5..
    postage berapa ye?

    emailkan mklumat lanjut pada sy aim_libragirlz88@yahoo.com..

    ReplyDelete
  15. Round Button 4 hole 10mm
    1 pack = 144 pcs ( 12 dozen )
    RM 5

    Kalau gune register post yg murah tu blh tak??

    ReplyDelete
  16. ekom.nx tnye bolwh x..btang yg 122 pcs tu ade lgi x

    ReplyDelete