Tuesday, March 8, 2011

Order dr Intan, T'ganu

Assalamu'alaikum dan salam sejahtera.

lama nya tak update blog...bz ke? absolutely sgt bz..bg penjawat awam yg bekerja tak tentu shift, running a small internet biz, sbg anak, sbg cucu, sbg kakak, sbg awek lg...ehehehe..uishhh, amat lah bz. mujur Mr Z saya sibuk dgn kerjaya nya, ,menyebabkan tiada masa nak datim2 tgk wayang, leh la saya abehkan tempahan customer..itu pon slow jugak saya rasa..maaf la cik2 customer, saya akan cuba sebaik mungkin..chaiyokk =)


oh, nak inform kat sini...bg yg order 4 hole button 10mm 144 pcs/ pack tu..saya amat memerlukan masa nak pack button tu, kerana ada lebih kurang 50 - 60 tone colors yg berbeza, jd nak adilkan utk setiap pack, saya kena tumpu nak mengira...saya takde pekerja ( cehhh, perasan..eheheh) cuma bila mak saya dan adik saya senang, mereka jer la buruh kasar saya...ehehehe..
sangat2 mintak maaf, ok..


nak tunjuk pic keychain dgn hp straps yg di order oleh Intan, bakal cikgu dak ni..
sorry intan, lambat siap..btoi2 amek masa nak potong setiap nama2 tu...jgn serik tau, akak dah slamat pos barang ni minggu lepas..
to others, enjoy da pic








5 comments:

  1. Ayen...akak dah terima bnyk hari dah hadiah tu..makasih bnyk2 yer...

    ReplyDelete
  2. salam.. saya ada send email utk mgetahui harga..

    ReplyDelete
  3. email ayeen ok..sms pon takpa

    ReplyDelete